Openbare Basisschhol De Stevenshof Leiden

Rondleiding

Bent u op zoek naar een school voor uw kind(eren)? Dan verwelkomen wij u graag bij ons op school voor een rondleiding.
Tijdens deze rondleiding zal een directielid u rondleiden door de school. U ontvangt informatie over de school, onze werkwijze, de leerkrachten en onze organisatie. We bezoeken alle groepen binnen de school, waardoor u een duidelijk beeld krijgt van de sfeer. Hierdoor maakt u ook kennis met de leerkrachten en de kinderen bij ons op school.
Na de rondleiding bieden wij u ook de mogelijkheid om in gesprek te gaan met een directielid. Tijdens dit gesprek kunt u eventuele vragen stellen en zal het directielid de school verder toelichten.
Natuurlijk is uw kind van harte welkom tijdens de rondleiding!

Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 071-5315109.
U kunt vragen naar de directie: Marjan Oostergo (directeur) of Suzanne Fallaux (adjunct-directeur).

Inschrijven

Mocht u besluiten om uw kind bij ons op school in te schrijven, dan is er zeker een plekje voor uw kind. Wij werken niet met een wachtlijst.
Inschrijven gaat middels een inschrijfformulier. Deze kunt u ter plekke invullen of mee naar huis nemen om een weloverwogen keuze te maken voor de school van uw kind(eren).

Antoinette Kleynstraat 4
2331 DV Leiden