Inschrijven

                         
Heeft u interesse in onze school en/of zou u uw kind willen inschrijven? Via het aanmeldformulier kunt u uw interesse voor onze school kenbaar maken. U wordt daarna uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek of een informatieochtend met rondleiding bij ons op school. Natuurlijk is ook uw zoon/dochter van harte welkom.

Aanmelding leerling
  • Wordt uw kind 4 jaar? Een kind mag op een school worden ingeschreven met de leeftijd van 3 jaar. Tijdens een kennismakingsgesprek en rondleiding kunt u uw kind inschrijven op onze school.
  • Bent u net verhuist en/of gaat u nog verhuizen en heeft u belangstelling voor onze school? Dan kunt u ook direct contact zoeken met school. Afhankelijk van de situatie kunnen we dan een afspraak maken voor een gesprek (071-5315109/directie@obsdestevenshof.nl)    
  • Denkt u erover om van school te veranderen ? Probeer altijd eerst de situatie op de huidige school te bespreken en mogelijk op te lossen. Wij zullen na uw aanmelding contact met u opnemen. Met uw toestemming nemen wij ook contact op met de vorige school voor meer informatie. Afhankelijk van de situatie, de onderwijsbehoefte van uw kind en de mogelijkheden van de school kunnen we een weloverwogen beslissing maken of uw kind op onze school geplaatst kan worden. 

                          

Schooljaar 2024-2025
Inschrijven doen wij uitsluitend na een rondleiding. Wij hebben helaas niet in alle groepen plek voor nieuwe leerlingen i.v.m groepsgrootte en/of ondersteuningsmogelijkheden van de school.

De kleutergroepen voor schooljaar 2024-2025 stromen alweer vol. Kinderen geboren in 2020 plaatsen wij op een wachtlijst. Dit is geen inschrijving! Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen om uw vragen en de mogelijkheden bespreken. 

De kinderen die 4 jaar worden vanaf januari 2025 t/m juni 2025 kunnen zich inschrijven.

De meeste ouders oriënteren zich op een basisschool als het kind 2,5 jaar is. Wij maken voor de jongere kinderen gebruik van een  'vooraanmelding'. Dat is geen reservering voor een plekje. Een vooraanmelding is geen inschrijving, u maakt hiermee kenbaar dat u zou willen inschrijven. Ouders kunnen op verschillende scholen vooraanmelden. Het handigst is het op de school te doen waar de ouders het kind echt zouden willen inschrijven. De school heeft dan inzicht in de interesse en kan hier op voorhand rekening mee houden. Vooraanmelding leerling  

We werken goed samen met onze collega scholen in het openbaar onderwijs: PROO Leiden-Leiderdorp. In de Stevenshof zijn 2 openbare scholen, OBS De Stevenshofschool en OBS Anne Frank. U kunt de mogelijkheden bespreken met Martine Molenaar, directeur van OBS De Stevenshof of Karin Landman, directeur van OBS Anne Frank.
 
Powered by BasisOnline